PRZEKĄSKI DO PODZIAŁU
APPETIZER TO SHARE
Tuńczyk, jogurt, sos Ponzu
Tuna, yoghurt, Ponzu sauce
→ 32,00 zł
Tatar z polędwicy wołowej, gruszka nashi
Beef tartare, nashi pear
→ 42,00 zł
Rydze, Foie Gras, focaccia
Saffron milk cup mushrooms, Foie Gras, focaccia
→ 52,00 zł
Rydze, puree z pasternaku
Saffron milk cup mushrooms, parsnip puree
→ 29,00 zł
ZUPA
SOUP
Krem z dyni, kardamon
Pumpkin cream, cardamom
→ 24,00 zł
DANIA GŁÓWNE
MAIN DISH
Okoń morski z „Kopciłki”
Sea bass smoked and baked
→ 62,00 zł
Linguine, trufla
Linguine, truffle
→ 55,00 zł
Sezonowana polędwica wołowa, sos Bordeaux
Ageed beef loin, Bordolaise sauce
→ 64,00 zł
Cielęcina rose, szałwia
Rose veal, sage
→ 59,00 zł
DODATKI DO PODZIAŁU
EXTRAS TO SHARE
Szpinak, masło z gałką muszkatołowa, otarta skórka cytryny
Spinach, nutmeg butter, lemon zest
→ 12,00 zł
Koper włoski, Martini, anyż
Fennel, Martini, anise
→ 12,00 zł
Pomme puree, oliwa truflowa
Pomme puree, truffle olive oil
→ 12,00 zł
Sałata Mesclun, zioła
Mixed salads, herbs, dressing
→ 12,00 zł
DESER
DESSERT
Krem mascarpone, karmelizowana figa, trufla
Mascarpone, carmelized fig, truffle
→ 26,00 zł
Beza, marakuja
Merinque, passionfruit
→ 24,00 zł